Fysiotherapie Knops (Venlo-Blerick) - Over de praktijk in Venlo

Over de praktijk in Venlo

Ons team van specialisten is goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken in de fysiotherapie. Wij maken voor u een behandelingstraject dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie. Een team dat daarbij bereid is altijd weer bij te leren en verder te scholen om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen.

Fysiotherapeutische behandelingen zijn altijd in beweging, het is dan ook zaak om steevast op de hoogte te blijven van nieuwe en betere ontwikkelingen met betrekking tot de laatste behandelmethodes. Zodoende kunnen wij als ervaren fysiotherapeuten in Venlo u altijd voorzien van de best mogelijke werkwijze met betrekking tot uw lichamelijke verzorging.

Fysiotherapie Knops & Netwerken

Praktijk voor Fysiotherapie Munten & Knops is aangesloten bij het Rugnetwerk ZON.

Rugnetwerk ZON

Wij zijn tevens aangesloten bij Knie Netwerk Noord-Limburg 

Knienetwerk Noord-Limburg

Chronisch Zorgnet

FysunieQ

Fysiotherapie Knops & Sport

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met fysiotherapie en zijn 7 jaar werkzaam geweest in het betaalde voetbal. Daarnaast zijn wij official supplier van Topsport Limburg.

Topsport Limburg

 

Fysiotherapie Knops

Prins Mauritsstraat 8
5923 AZ Venlo

T: 077-3827130
E: info@fysiovenloblerick.nl

Volg ons op Facebook

KvK: 82268118

Fysiotherapie in Venlo en Blerick

Heeft u reuma, orthopedische klachten, hartfalen, sportblessures of spanningsklachten? Loop niet langer met uw klachten rond. Neem vandaag nog contact op via 077-3827130 of kom langs in de praktijk aan de Prins Mauritsstraat 8 in Venlo-Blerick om een afspraak te maken.