Fysiotherapie Knops (Venlo-Blerick) - Echografie

Echografie

Echografie, is dat iets voor mijn klacht?

Je wilt graag direct meer weten over je klacht, hebt al langer last van je schouder, je enkel of een ander gewricht en je weet niet precies wat er aan de hand is en wilt hier meer duidelijkheid over? Dan is een echo mogelijk iets voor jou. Pezen, bot (oppervlakkig), kapsel, banden, spieren, slijmbeurs en meniscus zijn in beeld te brengen middels een echo en niet ieder gewricht is geschikt voor het maken van een echo. De schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel zijn hiervoor het meest geschikt.

Middels beeldvorming kunnen we een beter beeld krijgen van gewrichtsbanden, spieren en gewrichten, die tot een snellere en specifiekere conclusie kunnen leiden. Mochten we twijfelen over de uitkomst omtrent de echo en wat dit voor gevolgen heeft voor je behandeltraject, dan overleggen we direct met specialisten binnen onze netwerken.

Echografie

Voor echografie werken we samen met John Kranendonk en Ger Geurts van Fysiotherapie Westsingel in Horst.

Fysiotherapie Knops

Prins Mauritsstraat 8
5923 AZ Venlo

T: 077-3827130
E: info@fysiovenloblerick.nl

Volg ons op Facebook

KvK: 82268118

Fysiotherapie in Venlo en Blerick

Heeft u reuma, orthopedische klachten, hartfalen, sportblessures of spanningsklachten? Loop niet langer met uw klachten rond. Neem vandaag nog contact op via 077-3827130 of kom langs in de praktijk aan de Prins Mauritsstraat 8 in Venlo-Blerick om een afspraak te maken.